Radio2  Top 2000 van 2006....................
 Klik hier om naar het fragment van Radio 2 te luisteren

Bron: http://top2000.radio2.nl/2006/page/lijst_stats/2972/2933

 

  • Uw verhaal bij deze plaat

 

Marcel van Giersbergen

Practige tekst, ik ben zelf niet gelovig maar krijg telkens kippenvel bij het luisteren naar de tekst

 

cornelis

Wat Boudewijn de Groot vorig jaar lukte moet dit jaar lukken met Unit Gloria

 

p.v.wijk

herrinneringen

 

susanne

gewoon omdat het de beste is

 

Nicoline Hooyer

Ik hoorde deze plaat voor het eerst toen ik een jaar of 10 was. Ik was gelijk verkocht. De schepping ken ik uit de bijbel. Daarom vond ik deze plaat zo speciaal. Nu werd er gezongen dat alles verdween omdat wij mensen het allemaal niet verdiend hadden. Na jarenlang gezocht te hebben vond ik in 1988 op een rommelmarkt het singeltje. Toen hadden we nog een platenspeler en het liedje heb ik grijsgedraaid. Nu heeft mijn dochter aan de and van de lijst van vorig jaar een cd-tje voor mij gebrand met al mijn lievelingsnummers. Deze staat er natuurlijk ook op.

 

Hans Kraak

Op het intro van "The last Seven Days" gebruikt Hoss als eerste in de wereld een Wah-Wah pedaal op zijn Basgitaar. (Dit hoort eigenlijk in het Guiness Book of Records te staan!!!) Dit is te lezen op www.unitgloria.nl, een fantastisch uitgebreide site over de meest ondergewardeerde band in Nederland. Kijk en luister naar alles wat Unit Gloria heeft gemaakt!

 

Jan Witteman

hij is gewoon mooi, op school konden wij de uithalen zo lekker meebrullen.

 

Els Rommers

Deze plaat heb ik voor het eerst gehoord tijdens een van de eerst uitgezonden top 2000. De plaat ontroert me altijd als ik hem hoor, jammer dat ik de tekst niet geheel kan verstaan want het is werkelijk heerlijk om mee te zingen. Geweldig, dit is echt mijn nummer 1. PS Klopt het dat Robert Long de zanger is?

 

Els van Huilekom

Bij deze plaat denk ik aan de enorme schade, die de zich uitbreidende mensheid op de aarde veroorzaakt. Natuurgebieden worden verwoest en talloze dier- en plantensoorten sterven uit. En in Nederland de bio-industrie. Dit kan niet zo door gaan!

 

theo schetters

Het mooie van deze plaat is dat in die tijd het nog mogelijk was om een populaire band te zijn, een pop song te hebben, en een boodschap uit te dragen, zonder vervelend over te komen! Top!!

 

Arie Meijer

Jeugd Herinneringen

 

Frank van der Sluijs

Deze plaat bracht even een moment van rust en bezinning in een tijd die bol stond van de veranderingen en protest tegen de gevestigde orde.

 

Redbad Visser

Een prachtige melodieuze bewerking van het scheppingsverhaal in heerlijke reli-pop uitvoering

 

Erik Hoffman

Deze plaat is zo mooi, omdat het duidelijk is dat er een boodschap in zit. Zeker als je Robert long het hoort zingen. Toch iemand die het niet altijd zo goed op had met het geloof in zijn liedjes!

 

D. van den Heuvel

Nederlandse trots en historie!!

 

Gerard Hoogland

Het is een bijzonder krachtig plaat en waarvan de tekst nog steeds actueel is.

 

Rob de Graaf

Te gekke plaat, nog steeds van toepassing op de wereld situatie

 

R.Jansen

Dit lied kwam uit toen over zeven dagen moest gaan werken nadat ik van de lts af kwam. Ging toen bredero bouw bedrijf werken in de Meern. Daar werden jaarlijks party,s gegevn soort disco wat altijd weer heel leuk was. was toen 16 17 jaar. Spannende tijd brommer en jagen door Utrecht.

 

Henriette Rikkerink

herinnering vakantie 1999 Italie.

 

Cock van Pieterson

Blijft een ijzer sterk nummer en geweldig gezongen door Robert Long!!!!

Bron: http://top2000.radio2.nl/2006/page/lijst_stats/2972/2933

 

Omhoog


Info@unitgloria.nl
 

Copyright  www.unitgloria.nl  2004-2012  Alle rechten voorbehouden